Lunchen op de Veluwe

Wilt u graag bijzonder lunchen op de Veluwe? Lunchen op de Hoge Veluwe doet u bij Broodhuis Lokaliteit! Met uitkijk op een prachtig natuurgebied kunt u op ons terras in het zonnetje genieten van heerlijk eten en drinken met ingrediënten van lokale bedrijven. Broodhuis Lokaliteit bevindt zich aan de rand van Nationale Park De Hoge Veluwe in Hoenderloo, wat een bijzondere plek is om te lunchen.

U kunt bij ons kiezen voor een lunch nabij de Hoge Veluwe, maar u kunt ook bij ons ontbijten, brunchen en genieten van een buffet. Onze lunchroom is perfect voor een tussenstop tijdens het wandelen of fietsen door de mooie omgeving. Reserveren is niet nodig, u kunt gewoon bij ons binnen komen lopen en uw hond is ook welkom bij ons.

Wat valt er te lunchen bij Lokaliteit?

De naam Broodhuis Lokaliteit doet u vast al vermoeden dat u bij ons terecht kunt voor lekkere broodjes, maar er is veel meer. Lokaliteit bestaat namelijk uit een:

  • Bakkerij;
  • IJssalon;
  • Lunchroom;
  • En een winkel met bijzondere streekproducten.

De keuze is dus reuze bij ons en er is voor ieder wat wils, allemaal onder één dak. In de bakkerij maken we ambachtelijke broden die overigens geroemd worden in onze recensies. Ook kunt u vers belegde broodjes bij ons verkrijgen zoals een rustiek desembroodje met wildzwijnham of een lekkere boeren sandwich met warme brie of een pittige kipburger. In onze lunchroom kunt u eveneens kiezen uit wraps, salades, soepen, boerentosti’s en natuurlijk meer lekkers waaronder versgebakken brownies, appeltaart, bananabread en appelbollen.

Bent u dorstig van het wandelen of fietsen en wilt u graag buiten op het terras of binnen (bij de haard) rustig bijkomen met een drankje of een ijsje? Geniet bij Lokaliteit van warme en koude dranken of van heerlijk ambachtelijk ijs. Uiteraard kunt u uit diverse koffies en thee (waaronder verse munt- en gember thee) kiezen, maar voor wie daar minder van houdt, hebben we ook BIO limonades, vruchtensappen, bronwater, smoothies, wijn, bier (Veluwse Schavuyt) en meer op de kaart staan.

Brasserie op de fiets- en wandelroute Hoge Veluwe

Als u op zoek bent naar een brasserie voor een lunch aan de Hoge Veluwe die zich bevindt op de fiets- of wandelroute die u volgt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten welke routes van de VVV allemaal langs onze lunchroom komen? Bekijk dan de routes die de VVV aanbiedt vanaf en vanuit ons restaurant. Zo kunt u zelf bepalen of Broodhuis Lokaliteit uw startpunt, tussenstop of eindbestemming wordt op uw fiets- of wandeldag.

Kom vooral gezellig bij ons langs! Wij doen niet aan reserveringen, iedereen kan gezellig binnen komen lopen, rustig plaatsnemen of even lekker rondkijken in onze winkel en bakkerij. Kom zelf Lokaliteit proeven en beleven en kom gezellig bij ons lunchen op de Veluwe!

Contact opnemen Bel: 055 312 3826