Genieten van een heerlijke Kerst!

De decembermaand is al weer in gegaan. Dat betekent dat er weer genoeg geregeld dient te worden, zoals het versieren van de kerstboom, cadeautjes en het kerstdiner. Vaak gaan de voorbereidingen op de feestdagen gepaard met veel drukte en stress.

Trakteer uzelf en uw familie daarom dit jaar op een smakelijke en gezellige Kerstlunch bij Broodhuis Lokaliteit in Hoenderloo. Met onze afwisselende menukaart zit er ongetwijfeld iets voor u bij

Wij zijn vanaf 21 december dagelijks geopend en waarbij beide kerstdagen geopend van 12 tot 16 uur.

Maar niet alleen rondom de feestdagen kunt u bij ons genieten van heerlijk en eerlijk eten. Gedurende het hele jaar kunt u in onze bakkerij, lunchroom en ijssalon terecht voor ontbijt, brunch of lunch met vers belegde broodjes, koffie, verse sappen, brownies, ijs, smoothies, taart en nog veel meer.

Ook voor een buffet bieden wij veel smakelijke mogelijkheden. Al deze lekkernijen en gerechten worden vers door ons bereid, gebakken en gemaakt met natuurlijke streekproducten, voornamelijk biologisch. Geniet in de zomer van een lunch op ons zonnige terras of kruip tijdens de koude wintermaanden lekker bij onze haard.

U vindt ons broodhuis op een mooie locatie vlakbij de ingang van Park Hoge Veluwe. Bent u op de fiets en neemt u het liever mee? Dan hebben wij een uitgebreid, afwisselend lunchpakket samengesteld die u makkelijk mee kunt nemen in een vrolijke fietstas.

Een kerst special als ontbijt, brunch of lunch?

Broodhuis Lokaliteit bestaat uit een bakkerij, lunchroom, ijssalon en winkelgedeelte. In onze eigentijdse winkel kunt u terecht voor allerlei heerlijke versnaperingen. Zo bakken wij onder andere zelf ons ambachtelijke brood, (appel)taarten, muffins, brownies en bananenbrood. Bij al onze heerlijke baksels gebruiken wij enkel natuurlijke kleur- en smaakstoffen, zonder toevoeging van schadelijke E-nummers.

Proef het zelf! U bent van harte welkom om bij ons langs te komen om iets bij ons te eten, maar u kunt ook uw bestelling altijd meenemen.

Komt u ook onze natuurlijke kerstmis special proeven?

Wilt u van een gezellige en lekkere maaltijd genieten met uw gezin of met de hele familie? Alles gemaakt met heerlijke, pure, natuurlijke en biologische ingrediƫnten uit de regio? Boek dan nu onze kerstmis special! Wilt u liever een bestelling doen, neem dan gerust contact met ons op of geef uw wensen telefonisch door.

U vindt hier ook onze actuele openingstijden. Tot ziens in ons broodhuis op de Veluwe!

Contact opnemen Bel: 055 312 3826