Eten in Hoenderloo – Uit eigen streek!

Bent u ook zo gek op lekker eten? En houdt u van natuurlijke producten én vindt u het leuk om diverse streekproducten te ontdekken? Als u dan in de buurt van Hoenderloo bent, moet u zeker een bezoek brengen aan Broodhuis Lokaliteit. De Lokaliteit is een bakkerij, lunchroom, ijssalon en winkel in één. Bij Broodhuis Lokaliteit kunt u genieten van heerlijk eten uit Hoenderloo en omgeving, ambachtelijk bereid door onszelf of door lokale kleine bedrijven.

Kom ook in ons restaurant genieten van ambachtelijk brood, heerlijk ijs, een lekker stuk gebak of een frisse smoothie. Broodhuis Lokaliteit is een gezellige brasserie waar je altijd even kunt komen binnenwandelen om iets te eten in Hoenderloo. U bent van harte welkom!

Wat biedt restaurant Lokaliteit?

Broodhuis Lokaliteit is tientallen geleden ontstaan als bakkerij. Vandaag de dag bestaat Lokaliteit echter uit nog heel veel meer dan enkel een bakkerij. We zijn zowel een bakkerij als een ijssalon als een lunchroom en een winkel waar u de lekkerste biologische streekproducten kunt vinden. Producten waarvoor u onder andere bij ons terecht kunt, zijn:

  • Ambachtelijke broden, broodjes en vers belegde broodjes;
  • Natuurlijk schepijs (room-, yoghurt- en sorbetijs);
  • Taarten, gebak, muffins, bananenbrood, havermoutpannenkoekjes en meer;
  • Warme en koude dranken;
  • Verse smoothies en biologische sappen;
  • Lekkernijen zoals chutney, honing, Boerenjongens en huisgemaakte jam;
  • Geschenken waaronder bierpakketten, koekjesmixen en cadeaucombinaties met onze lekkerste producten.

Als u bij ons wilt eten in Hoenderloo kunt u terecht voor een ontbijt, brunch, lunch of buffet. Reserveren is niet nodig, u kunt gewoon bij ons binnenlopen, lekker plaatsnemen, rondneuzen in onze winkel en/of wegdromen bij al het lekkers in onze vitrines. Natuurlijk raden wij het aan om vooral niet enkel weg te dromen, maar ook te proeven van onze lekkernijen! 😉

Eten bij Park De Hoge Veluwe

Broodhuis Lokaliteit is perfect gelegen aan Nationale Park De Hoge Veluwe en daardoor de ultieme hotspot om even tot rust te komen. Wie wil er nou niet genieten van lekker eten op een zonnig terras met het mooie natuurgebied de Hoge Veluwe als uitzicht? U kunt zowel warm als koud eten in ons restaurant.

Onze openingstijden

Wilt u graag langskomen in onze brasserie om lekker een hapje te eten in Hoenderloo? Wij zijn zes dagen per week geopend. Op de woensdagen zijn wij gesloten. Op woensdag na kunt u van maandag t/m vrijdag bij ons terecht tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Op zaterdag zijn we een half uurtje langer open van 8.30 tot 17.30 uur en op zondag kunt u tussen 9.00 en 17.30 uur bij ons terecht.

Ons restaurant, inclusief uitgebreide bakkerij en ijssalon, bevindt zich aan de Apeldoornseweg 16 met uitkijk op Nationale Park De Hoge Veluwe. Kom gezellig langs en ontdek wat voor we lekker eten we in Hoenderloo en omgeving maken. Wilt u tussendoor even eten in Hoenderloo combineren met een fiets- of wandeltocht? Bekijk dan de routes die de VVV aanbiedt vanaf en vanuit ons restaurant.

Contact opnemen Bel: 055 312 3826